SPAR 20% PÅ ALT. Rabatten fratrækkes ved kassen. Fri fragt i Danmark ved fysiske ordrer over 499,- // Der kan lige nu opstå forlænget leveringstid grundet travlhed

Hvem er vi?

Vores filosofi er at det skal være nemt og sjovt at strikke. Vi har alt fra nybegynder opskrifter med lette how-to videoer til hvert eneste step, til opskrifter rettet mod den lidt mere øvede strikker. Fælles for alle vores opskrifter er at vi bruger så lidt "strikkesprog" som muligt, så man forstår alt hvad der står. 

YarnJunkies startede i 2020 under coronalockdown, da jeg efter flere måneders overvejelse udgav min første opskrift på Nybegynder Huen. Siden da er mit lille barn af en virksomhed vokset med en skøn fart, og jeg kunne ikke være gladere end jeg er nu, for at kunne levere nemme strikkeopskrifter, til alle som har lyst til at være med. 
Vi er nu et team på 3 unge kvinder der er helt opslugte af at strikke, og så har vi en stak skønne damer der hjælper os med at teststrikke de forskellige opskrifter. Vi kan simpelthen bare ikke få nok af garn og strik, og vi er kæmpe nørder når det kommer til garntyper, strikkefastheder og materialer - og vi er også skarpe til at finde et alternativ til både et lavt og højt budget. På hjemmesiden finder du også garn i forskellige prisklasser, og selvfølgelig alt det tilbehør en strikker drømmer om.

Tak fordi du besøger YarnJunkies.dk, vi håber på at se dig igen! 

God strikkelyst,
Kristine